20 лютого на базі Кривоозерській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 відбувся виховний захід «Зима, що нас змінила» присвячений Пам’яті Героїв Небесної Сотні, всіх Героїв Майдану, які відновили в наших душах гідність, любов до своєї рідної землі, до людей та заплатил

Пам’яті Героїв Небесної Сотні, всіх Героїв Майдану, які відновили в наших душах гідність, любов до своєї рідної землі, до людейта заплатили найвищу ціну – ціну власного життя, був присвячений виховний захід «Зима, що нас змінила», який відбувся 20 лютого на базі Кривоозерській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

До присутніх звернулися голова райдержадміністрації Мірошниченко О.В., голова райради Козерецький О.А. та секретар Кривоозерської сільської ради Ревво Л.М.

Увагу усіх присутніх на заході спрямовано на нову сторінку в історії України, яку розпочала Революція Гідності 2013-2015 років. Цілу зиму, люту та морозну, українці з різних куточків нашої Батьківщини продовжували мирний протест проти політичного свавілля і за європейське майбутнє України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх Героїв, які загинули за свою Батьківщину. Серед них і наші земляки: Ладиженський Олександр та Люшенко Микола.

Завершився захід мітингом пам’яті з покладанням квітів та біля пам’ятника захисникам територіальної цілісності України. В ході мітингу під сумну мелодію пісні «Ясний соколе, ти високо вже» родини загиблих героїв запустили в небо кульки з зображенням ангелів-охоронців мирного та світлого майбутнього України. Учні запалили свічки пам’яті за загиблими співвітчизниками.

Кiлькiсть переглядiв: 710