Олімпійський тиждень

Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому в нашій школі однією з головних цілей є підвищення рівня фізичного і психічного стану дитини до величин, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух. Адже завдяки спорту в характері школярів з’являється місце для спортивної спрямованості.

Доброю традицією стало проведення Олімпійського тижня. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя.

Участь у його проведенні взяли учні 1-11 класів. План проведення, складений учителями фізичного виховання та представниками шкільного самоврядування, передбачив різні спортивні заходи, в залежності від вікових особливостей учнів.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

Кiлькiсть переглядiв: 558