Повернутися до звичайного режиму

Участь учнів в обласному екологічному проекті «Приєднайся до Дня довкілля - посади вишню - окрасу рідної землі»

Садок вишневий коло хати,

Хрущі над вишнями гудуть,

Плугатарі з плугами йдуть,

Співають, ідучи, дівчата,

А матері вечерять ждуть.

Т.Г.ШЕВЧЕНКО

Учні школи взяли участь в обласному екологічному проекті «Приєднайся до Дня довкілля - посади вишню - окрасу рідної землі», який стартував на Миколаївщині. В березні 2015 року члени спектру екології та охорони природи ознайомилися з особливостями дерева, вибрали та підготували місце для саджанців, провели роз’яснення щодо технології висадки та правил догляду за ними, внесли пропозицію – всім учням школи взяти участь у проекті.

На практичному етапі, який почався у квітні і триваве до жовтня, проведено флешмоб до Дня довкілля, висаджено саджанці вишні. Проводиться догляд за ними.

Проект «Приєднайся до Дня довкілля - посади вишню - окрасу рідної землі» є продовженням цілеспрямованої роботи колективу школи в напрямі екологічного виховання учнів, яка була розпочата участю в минулому 2014 році в обласному екологічному проекті «Приєднайся до Дня довкілля - посади калину».

Участь в екологічних проектах має на меті не тільки озеленення подвір’я школи, а й виховання в учнів любові до рідної землі – неньки України.

Кiлькiсть переглядiв: 865