07.11. 2016 у нашій школі було проведено публічну презентацію школи.

Відповідно донаказу відділу освіти райдержадміністрації від 07.09.2016 року № 107 «Про проведення атестаційної експертизи Кривоозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Кривоозерської районної ради Миколаївської області» 07 листопада 2016 року проведено публічну презентацію загальноосвітнього навчального закладу.
На заході були присутні педагоги школи, представники батьківської та місцевої громади, учнівського самоврядування, члени атестаційної експертизи на чолі з головою - начальником відділу освіти райдержадміністрації Голинською Валентиною Миколаївною.
У ході презентації директор школи звернула увагу присутніх як на досягнення школи за останні роки, так і на наявність певних проблем, які потребують подальшого вирішення. Сьогодні в школі змінилося майже все: концепція, статус, державні стандарти, але такою ж як і колись залишається місія навчального закладу - бути освітнім та культурним центром навчально-виховної роботи в селі, приділяти найбільшу увагу роботі з обдарованою, талановитою молоддю та розвивати успішну особистість.
Кiлькiсть переглядiв: 758