День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні, 18 лютого у Кривоозерсьому ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 відбувся захід з нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні. В заході взяли участь голова Кривоозерської селищної ради Бузінський Павло Григорович, староста Кривоозерського старостинського округу Ревво Лариса Миколаївна, сім’ї загиблих героїв Ладиженського Олександра Васильович та Люшенка Миколи Миколайовича, учасник бойових дій Нагнибіда Олександр, голова спілки ветеранів АТО Сінчук Юрій Васильович та представники відділу освіти.
Голова Кривоозерської селищної ради Бузінський Павло Григорович у своїй промові сказав: Відданим за Україну за волю і незалежність нашого народу життям вони засвідчили цю найвищу міру любові. Вони були дуже всі різними, але їх, як і сотні тисяч учасників Майдану, мільйони по всій Україні та в цілому світі об’єднало прагнення правди. Правди, як природного єднання істини та справедливості, Правди, яка була основою державного, суспільного, особистого життя. Вони разом з українським народом повстали проти брехні, корупції, наруги над волею людей.
Усі учасники дійства, затамувавши подих перенеслись спогадами у той трагічний для країни хід історії та хвилиною мовчання згадали усіх, хто загинув під час Революції гідності, всіх героїв Небесної Сотні , всіх хто віддав своє життя на Сході нашої держави за рідну неньку Україну. Захід закінчився покладанням квітів до пам’ятника територіальної цілісності України.
Кiлькiсть переглядiв: 305